ERZURUM / TEKMAN - Turnagöl İlkokulu

Dünya'mızı modelleyerek katmanlarını öğreniyoruz.

Eğlenceli ve kalıcı öğrenmeleri destekleyici  etkinlikler Turnagöl ilkokulunda.

Mrt

12 Mart, Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşuna ilaveten bir kurtuluş mücadelesi ve necip milletimizin bağımsızlığının değişmez bir ifadesidir.

Mrt

Milli mücadele günlerinin heyecanını destansı bir şekilde yansıtan İstiklal Marşımız, dün olduğu gibi bugün de kalplerimizi, ruhlarımızı birleştirerek yolumuzu aydınlatmaya devam edecek ve eşsiz vatanımızın semalarında ilelebet yankılanacaktır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Mrt

Okulumuzda 4.sınıflara yönelik Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda  II. Dönem eğitim öğretim faaliyetlerini planlamak üzere Öğretmenler Kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Yeşilay yakalı öğrencilemiz .

Öğrencilerimizin oluşturdukarı ürünler.

Mrt

3.sınıftaki öğrencilerimize diş macunu ve  fırça seti dağıttık.

Mrt

Öğrencilerimize 'Diş Korucuları'çizgi filmi izlettirip ağız ve diş sağlığına yönelik eğitim verildi.

Mrt

Öğrencilerimize Trafik Güvenliği Farkındalığı oluşturmak için boyama etkinliği yapıldı.

Şbt

Okulumuzda 10-25 Şubat arasında  gerçekleştirdiğimiz Satranç Turnuvasında 1 ve 2.olan öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.

Şbt

Akıl Zeka Oyunları kapsamında öğrencilerimize Satranç Eğitimi verildi.

Şbt

Titreşen hava yayılıp kulağa gelir ve etki oluşturur.Bu sayede ses işitilmiş olur.

Öğrencilerimizle yaptığımız etkinlik...