ERZURUM / TEKMAN - Turnagöl İlkokulu

Şbt

Zaman,kontrol edilemeyen ,sürekli olarak ilerleyen yerinde durmayan  bir süreçtir.Zamanı kontrol edemezsek dahi,zaman ölçüleri sayesinde hayatımızı düzene sokabilir ve kontrol edebiliriz.

Öğrencilerimizin yaptığı saat materyalleri...

Ara

Okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları kapsamında satranç etkinliği yapıldı.

Ara

Okulumuzda 3 ve 4.sınıfları kapsayan kazanım değerlendirme sınavı yapılmıştır.

Ara

Öğrencilerimizle birlikte Yerli Malı Haftası'sı kutladık.Haftanın önemi, yerli tüketimin bilinçli olarak artmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ''yerli malı kullanmanın önemi'' vurgulanır. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve dikkatli kullanmasına dikkat çekilir.

Ara

Öğretmenler günü kutlu olsun.

Ara

Öğrencilerimize deprem anında yapılması gerekenleri yapmaları için deprem tatbikatı yaptık.

Ara

Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıkları artırmak için çeşitli etkinlikler yapıyoruz.

Ara

ERBAP KİTAP OKUMA AKADEMİSİ ETKİNLİĞİ  kapsamında okulumuz öğrencileri kitap okuma saatlerini gerçekleştiriyor.

İYEP

Velilerimize Okul Müdürümüz tarafından Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

Okuma Saati

Beslenme Eğitimi